fbpx

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Sisältö:

* 1. REKISTERINPITÄJÄ
* 2. YHTEYSHENKILÖ
* 3. MITÄ HENKILÖTIETOJASI KÄSITTELEMME?
* 4. ONKO TIETOJA PAKKO ANTAA?
* 5. MISTÄ HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN?
* 6. MITÄ TARKOITUKSIA VARTEN HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN?
* 7. MITKÄ OVAT KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTEET?
* 8. MILLE TAHOILLE SIIRRÄMME TAI LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA?
* 9. HENKILÖTIETOJEN SIIRTO KOLMANTEEN MAAHAN
* 10. MITEN KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?
* 11. REKISTERÖIDYN OIKEUDET: MITEN VOIT VAIKUTTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN?
* 12. OIKEUS VASTUSTAA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ
* 13. OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE
* 14. MITEN HUOLEHDIMME HENKILÖTIETOJESI TURVALLISUUDESTA
* 15. EVÄSTEET

1. REKISTERINPITÄJÄ
ELive Music Oy (jäljempänä myyjä, verkkokauppa, ELive Stream -palveluntarjoaja)
Y-tunnus: 3095398-8
Osoite: Alhonkangas 12, 68300 KÄLVIÄ, FINLAND
ELive Music Oy:n -verkkokaupan sivut www.elivestream.fi
ELive Music Oy:n -kotisivut www.elivemusic.fi

2. REKISTERIASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ
Martin Söderbacka
c/o ELive Music Oy
Puhelin: +358407376716
Sähköposti: info@elivestream.fi tai martin.soderbacka@elivestream.fi

Rekisteröidyn oikeuksia koskevissa asioissa katso kohta 11.

3. MITÄ HENKILÖTIETOJASI KÄSITTELEMME?
Käsittelemme rekisterissä seuraaviin tietoryhmiin liittyviä tietoja ja niiden muutostietoja:

Rekisteröityneet asiakkaat
• Etu- ja sukunimi
• Yhteystiedot (postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
• Kieli
• Rekisteröidyn työnantajaa sekä asemaa tai tehtävää yhteisössä koskevat tiedot, kun rekisteröity edustaa yhteisöä
• Rekisteröitymistä koskevat tiedot (salasana ja käyttäjätunnus)
• Syntymäaika

Lippujen ostamiseen ja asiakkuuteen liittyvät tiedot
• Tilaushistoriaasi koskevat tiedot, mukaan lukien maksutavat ja perintätiedot
• ELive Music Oy:n muiden palvelujen käyttämistä koskevat tiedot, kuten uutiskirjeen, lehden tai tapahtumamuistutuksen tilaamista koskevat tiedot sekä lippujen ostamiseen liittyvien lisäpalveluiden hyödyntämiseen liittyvät tiedot
• Reklamaatiot, palautteet sekä muu asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito, viestintä ja toimenpiteet, mukaan lukien puheluiden taltiot ja rekisteröidyn rekisterinpitäjään liittyvä toiminta sosiaalisen median palveluissa
• Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
• Sinulle kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niiden käyttö, tiedot siitä, oletko avannut uutiskirjeitämme
• Ilmoittamasi mielenkiinnon kohteet
• Muut antamasi tiedot ELive Music Oy:n käyttöön

Sivuston käytöstä automaattisesti kerätyt tiedot
Käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit verkko- tai mobiilisivuillamme tai mobiilisovelluksessa, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt asiakkaaksemme tai kirjautunut palveluumme. Kun siirryt ELive Music Oy:n verkkosivuille www.elivestream.fi ja www.elivemusic.fi käsittelemme seuraavia tietojasi evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla:

• Päätelaitettasi ja verkkokäyttäytymistäsi koskevat tiedot (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja selaushistoria)
• Selailun ajankohta ja istunnon kesto
• Mitä linkkejä tai mainoksia klikkaat ja mitä mainoksia tai muita sisältöjä olet katsonut
• Analytiikan ja seurantatekniikoiden avulla johdettu ja profiloitu tieto
Henkilötietoja voidaan yhdistellä myös muiden palvelujen kautta kerättyihin tietoihin.

4. ONKO TIETOJA PAKKO ANTAA?
Tarvitsemme verkkopalvelun kautta kerättyjä henkilötietojasi (perustiedot ja lippujen ostamiseen ja asiakkuuteen liittyvät tiedot) verkkokaupan palveluiden tarjoamiseen ja käyttäjäsopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Lisäksi tiettyjen henkilötietojen, kuten reklamaatioihin ja suoramarkkinointilupiin liittyvien henkilötietojen käsittely perustuu lakisääteisiin velvoitteisiimme.

Tiettyjen henkilötietojen antamatta jättäminen voi johtaa siihen, että emme voi tehdä kanssasi sopimusta lippujen myymisestä, eli emme voi myydä sinulle lippuja/jäsenyyksiä meidän live stream konsertteihin.

5. MISTÄ HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN?
Keräämme henkilötietojasi erityisesti sinulta itseltäsi, kun annat tietoja asioidessasi ELive Music Oy:n tai yhteistyökumppanimme kanssa eri rajapinnoissa, kuten ELive Music Oy:n yhteistyökumppaneiden lipunmyyntipisteissä tai verkko- ja mobiilipalveluissa. Voit antaa itsestäsi tietoja esimerkiksi asiakkaaksi rekisteröitymisen, lipun ostamisen tai ELive Music Oy:n muiden palveluiden käyttämisen tai markkinointikampanjoihin osallistumisen yhteydessä.

Täydennämme ja jalostamme asiakastietoja myös vastaanottamalla tietoja lipunostohistoriasta sekä muita henkilötietoja (esim. yhteystiedot) tapahtumanjärjestäjinä toimivilta yhteistyökumppaneiltamme. Pitääksemme henkilötiedot ajan tasalla ja eheinä, keräämme henkilötietoja myös tietopalveluita tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä, kuten väestörekisterikeskuksesta ja kaupallisista rekistereiden päivityspalveluista.

Lisäksi keräämme henkilötietoja käyttämiesi päätelaitteiden välityksellä evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

6. MITÄ TARKOITUKSIA VARTEN HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN?
Käsittelemme henkilötietojasi asiakassuhteen hoitamiseen, hallinnointiin, ja kehittämiseen. Tarvitsemme henkilötietojasi palveluidemme toteuttamiseen, kuten konserttiemme lippujen/jäsenyyksien toimittamiseen ja laskutukseen.

Käsittelemme henkilötietoja myös asiakasviestinnän toteuttamiseksi esimerkiksi ilmoittaessamme tapahtumaa koskevista muutoksista tai mahdollisista peruutuksista. Lisäksi käytämme henkilötietojasi ELive Music Oy:n ja sen valikoimien yhteistyökumppaneiden suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten, mukaan lukien sähköisesti toteutettava suoramarkkinointi.

Jotta voimme tarjota kiinnostavia sisältöjä, voimme kohdentaa markkinointiviestintäämme analysoimalla ja profiloimalla rekisterissämme käsiteltäviä tietoja, kuten ilmoitettuja kiinnostuksen kohteita ja palveluidemme käyttötietoja. Emme suorita automaattista päätöksentekoa profiloinnin avulla tai muutoin.

ELive Music Oy:n -verkkokaupassa www.elivestream.fi käytetään erilaisia profilointityökaluja. Kerättyjä tietoja luokitellaan verkkomainontaa varten maantieteellisiin alueisiin, kuluttajasegmentteihin (klassinen, show, viihde, viihdekonsertti, Rock, Pop, Jazz jne.) sekä muihin vastaaviin ryhmiin. Verkkomainontaa voidaan tämän jälkeen kohdentaa www.elivestream.fi ko. kohderyhmille. Verkkomainonnan ja analytiikkatyökalujen avulla kerätään tietoja verkkokaupan käyttäjistä. Tietoja profiloidaan verkkopalvelun personoimiseksi ja suositusten /kohdennetun mainonnan esittämiseksi käyttäjille. ELive Music Oy:n -verkkokaupan sivut voivat esimerkiksi muistaa, mitä tapahtumia olet selannut, voidakseen tehdä seuraavasta käyntikerrastasi mukavamman näyttämällä tapahtumia, jotka liittyvät edelliseen käyntikertaan. Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme kohdentaa ELive Music Oy:n ja valittujen kolmansien osapuolien markkinointia Palvelun ulkopuolisilla verkkosivustoilla esimerkiksi sen mukaan, mitä kohteita olet etsinyt tai mitä sivuja olet katsellut Palvelussa. Nämä evästeet toimittaa kolmas taho.

Lue tarkemmin evästeistä kohdassa 15.

Käsittelemme henkilötietoja myös palveluidemme ja muun liiketoimintamme analysointiin ja kehittämiseen sekä tilastointitarkoituksiin.

7. MITKÄ OVAT KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTEET?
7.1 Oikeutettu etu
Oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu osin asiakassuhteen synnyttämään oikeutettuun etuun. Käsittelemme tietojasi esimerkiksi palvelujen tarjoamiseksi, markkinoinnin lähettämiseksi ja lippujen myymiseksi siinä määrin kuin se on tarpeellista näiden toimenpiteiden suorittamiseksi. Käsittelemme henkilötietojasi myös profiilien luomiseksi ja markkinoinnin lähettämiseksi oikeutetun edun perusteella.

Olemme arvioineet tietosuojalainsäädännön ja viranomaisohjeistusten edellyttämällä tavalla, että sinun etusi, perusoikeutesi tai vapautesi eivät syrjäytä tätä oikeutettua etuamme käsitellä henkilötietojasi. Voit halutessasi käyttää tämän selosteen kohdissa 11 ja 12 kuvattuja oikeuksiasi, mikäli haluat vastustaa tai rajoittaa suorittamaamme henkilötietojen käsittelyä.

7.2 Sopimus
Käsittelemme henkilötietojasi myös sinun ja ELive Music Oy:n välillä syntyneen sopimuksen täytäntöön panemiseksi sekä sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi. Sinun ja ELive Music Oy:n välillä syntyy sopimus, kun hyväksyt ELive Music Oy:n verkkokaupan www.elivestream.fi tietosuojaselosteen ehdot ja toimitusehdot ja/tai ostat lippuja/jäsenyyksiä meidän konsertteihin verkkokaupastamme.

7.3 Suostumus
Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksen perusteella siltä osin, kuin pyydämme suostumustasi sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämiseksi.

Käsittelemme myös evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla kerättyjä henkilötietojasi evästeiden asettamista koskevan suostumuksen perusteella.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä kohdassa 2 mainittuun yhteyshenkilöön tai sähköisen suoramarkkinoinnin osalta markkinointiviesteistä löytyvän linkin kautta.

7.4 Lakisääteinen velvoite
Käsittelemme henkilötietojasi lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, kun siirrämme tietojasi veroviranomaiselle ja käsittelemme tietoja kirjanpitovelvoitteiden noudattamiseksi.

8. MILLE TAHOILLE SIIRRÄMME TAI LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA?
Luovutamme henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

ELive Music Oy käyttää henkilötietoja järjestelmissään palveluiden tuottamiseen ja tarjoamiseen, lipunmyynnissä sekä oheistuotteiden myynnissä.

ELive Music Oy:n verkkokauppan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja ELive Music Oy ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä välittömistä tai välillisistä vahingoista tai rahanmenetyksistä.

Luovutamme tarpeen tullen henkilötietoja myös tahoille, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin, kuten toimivaltaisille viranomaisille. Voimme luovuttaa henkilötietoja huolellisesti valikoimiemme yhteistyökumppaneiden, kuten artistien tai esiintyjien, sellaisiin markkinointitarkoituksiin, jotka eivät ole ristiriidassa edellä kuvattujen käyttötarkoituksiemme kanssa. Näiden yhteistyökumppaneiden tulee kuitenkin pyytää sinulta etukäteinen suostumus sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämiseen.

IT –palveluntarjoajamme säilyttävät ja käsittelevät ohjeidemme mukaisesti henkilötietoja vain määrittelemiimme tarkoituksiin ja ELive Music Oy:n lukuun. Myös valtuuttamamme valtakunnalliset myyntipisteemme käsittelevät henkilötietoja lukuumme ja ohjeidemme mukaisesti.

9. HENKILÖTIETOJEN SIIRTO KOLMANTEEN MAAHAN
Käsittelemme henkilötietojasi pääsääntöisesti EU-ja ETA alueella. Analytiikan palveluntarjoajamme, kuten Google Inc. ja Facebook, voi siirtää henkilötietojasi EU- ja ETA-alueen ulkopuolelle. Tietojasi siirretään kuitenkin ainoastaan Privacy Shield –järjestelyyn sitoutuneille yrityksille, jotka noudattavat vastaavaa tietosuojan tasoa kuin EU:ssa edellytetään.

Voit lukea lisää Privacy Shield –järjestelystä täältä
Tutustu Googlen tietosuojaselosteeseen tästä
Tutustu Googlen palveluehtoihin tästä

 

 

Jos henkilötietojen siirtäminen EU- ja ETA -alueen ulkopuolelle olisi muutoin tarpeellista, tietojen siirrossa noudatetaan soveltuvan tietosuojalainsäädännön asettamia vaatimuksia ja informoimme sinua tietojen siirrosta erikseen.

Verkkokaupamme käyttää Woocommerce:n lisäosaa.
Keräämme tietoja sinusta kaupan kassalla.
Mitä keräämme ja säilytämme
Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:

Tuotteet joita olet katsonut: Käytämme tätä, esimerkiksi, kun näytämme tuotteita joita olet äskettäin katsonut.

  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: Näiden avulla arvioimme verojen ja toimituskulujen määrän
  • Toimitusosoite: Kysymme tätä, jotta voimme -esimerkiksi- arvioida toimituskulut ennen kuin teet tilauksen ja lopuksi lähettää tilauksen.

Käytämme evästeitä myös jotta säilytät ostoskorin sisällön kun selaat sivustoa.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luottokortin tai maksamisen tiedot ja valinnaiset käyttäjätilin tiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin kuten :

  • Lähettää tietoja tilistäsi ja tilauksesta
  • Vastata pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
  • Käsitellä maksuja ja estää petollista toimintaa
  • Luoda käyttäjätilisi kauppaamme
  • Noudattaa kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
  • Parantaa kaupan tarjontaa
  • Lähettää markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä.

Jos luot tilin, tallennamme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron joita käytetään kassalla täyttämään kenttiä tulevissa tilauksissa.

Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot ja käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme kaupan tiedot vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten.Tämä sisältää nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet.

Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit jos kirjoitat sellaisia.

Ketkä tiimistämme pääsevät käsiksi
Tiimimme jäsenet pääsevät tietoihin joita annat meille. Esimerksi, sekä Ylläpitäjät että Kauppiaat pääsevät näihin:

  • Tilaustiedot kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä
  • Asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitus tiedot.

Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin jotta voivat täyttää tilaukset, käsitellä hyvitykset ja voivat tarjota tukea.

Mitä jaamme muiden kanssa
ELive Music Oy ei jaa tietoa suoraan kolmansien osapuolten kanssa. Sivuston ja verkkokaupan toimivuuden takaamiseksi ELive Stream käyttää palveluja Woocommerce:lta ja Bambora Oy:ltä. Woocommerce:lle pääsääntöisesti ei siirretä tietoja, mutta saatetaan siirtää henkilötietoja joissain tapauksissa. Tutustu Bamboran yksityisyyden suojaan jotta näet miten tietosi käsitellään.

Maksut
Maksuliikenteen hoitaa Bambora Oy, tutustu Bamboran yksityisyydensuojaan tästä

10. MITEN KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?
Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai sopimusvelvoitteidemme sekä lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi.

• Säilytämme asiakas- ja lipunmyyntitietoja 6 vuotta sen kalenterivuoden päättymisestä, jolloin asiakas on viimeisen kerran asioinut verkkokaupassamme.

• Jos olet tilannut uutiskirjeemme, säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin uutiskirjeen tilaus on voimassa. Jos peruutat uutiskirjeen tilauksen eli peruutat suostumuksesi sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämiseen, lopetamme uutiskirjeen toimituksen sinulle ilman aiheetonta viivytystä, mutta säilytämme peruutuksen jälkeen tietoa markkinointikiellosta niin kauan kuin henkilötietojasi käsitellään muihin tarkoituksiin esimerkiksi verkkokaupassa asioinnin perusteella.
• Säilytämme evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla kerättyjä henkilötietojasi enintään 13 kuukauden ajan henkilötiedon keräämisestä.

MIHIN TALLENNETTUJA TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Tallennettuja tietoja käytetään:
Asiakkuuden ylläpitämiseen
Tilattujen palveluiden toimittamiseen
Palveluidemme kehittämiseen ja parantamiseen
Tilastollisiin tarkoituksiin
Käyttäjäkohtaisesti kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
Väärinkäytösten estämiseen
Asiakaspalvelun tarjoamiseen ja sen parantamiseen

MITEN TIETOJA SÄILYTETÄÄN JA SUOJATAAN?

Kaikki käyttäjistämme kerätyt tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai luvattomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta tai muulta käsittelyltä.

ELive Music Oy:n asiakastietoja säilytetään EU:n alueella sijaitsevilla alihankkijoiden ylläpitämillä servereillä. Tietoturva on erittäin korkealla tasolla, ja palvelimet on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Pääsyä tallennettuihin henkilötietoihin ja niiden käsittelyä valvotaan noudattaen hyviä tietosuojakäytäntöjä

KUKA KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJA?

Asiakastietoihin on pääsy vain ELive Music Oy:n omilla työntekijöillä. Henkilötietoja hallinnoidaan, säilytetään ja käytetään turvallisesti ja vastuullisesti.

Käytämme tunnettuja ja luotettuja kumppaneita ja alihankkijoita, jolloin tietoa voidaan siirtää myös kolmannelle osapuolelle. Kumppanien ja alihankkijoiden kanssa on sopimuksissa huomioitu lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen perusteella, rekisteröidyn suostumuksella tai asiakkaan toimeksiannosta.

Rekisteröityminen ja kirjautuminen verkkoympäristöön on vapaaehtoista. Rekisterin käyttötarkoitus on mahdollistaa ELive Music Oy:n palveluiden tarjoamista verkkoympäristössä asiakkaille. Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään palvelun asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen, kehittämiseen, suunnitteluun, analysointiin, tilastointiin, palveluiden ja tuotteiden tarjoamiseen, seurantaan ja väärinkäytösten valvontaan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen aikana sähköpostitse, puhelimitse ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
Rekisteriin tallennetaan yhteydenottajan nimi ja sähköpostiosoite, kun henkilö on ilmaissut halukkuutensa ottaa yhteyttä meihin lomakkeella tai muuten. Listoilta ja siten rekisteristä voi poistua milloin vain lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@elivestream tai martin.soderbacka@elivemusic.fi.

11. REKISTERÖIDYN OIKEUDET: MITEN VOIT VAIKUTTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN?
Tietosuojalainsäädäntö takaa sinulle oikeuksia, jotka on kuvattu alempana. Nämä oikeudet vahvistavat yksityisyydensuojaasi ja antavat sinulle mahdollisuuden kontrolloida omien henkilötietojesi käsittelyä.

Toimitamme sinulle ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään kuukauden kuluessa yhteydenotostasi tiedot toimenpiteistä joihin olemme ryhtyneet oikeuksiesi toteuttamiseen liittyvien pyyntöjen johdosta.

Jos esität useita pyyntöjä tai jos pyyntösi on erityisen monimutkainen, voimme tarpeen mukaan jatkaa vastauksen määräaikaa enintään kahdella kuukaudella. Ilmoitamme sinulle erikseen tällaisesta viivästymisestä.

Voit esittää tässä kohdassa 11 kuvattua oikeutta koskevan pyynnön postitse, sähköpostitse tai puhelimitse.
Yhteystiedot rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseen ELive Music Oy:n

* Posti: ELive Music Oy, Alhonkangas 12, 68300 KÄLVIÄ, FINLAND
* Sähköposti: info@elivestream.fi
* Puhelin: +358407376716

Ollessasi yhteydessä sähköpostitse, merkitse viestin aihekentän alkuun ”Tietosuoja”.
Huomaathan, että voimme tarpeen mukaan pyytää sinulta tarkentavia tietoja, jotka ovat tarpeen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

11.1 Oikeus saada pääsy tietoihin Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelemmekö sinua koskevia henkilötietoja. Sinulla on lisäksi oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus saada tietosuoja-asetuksen mukaiset tiedot henkilötietojen käsittelystä.

Kun käytät oikeuttasi saada pääsy tietoihin, toimitamme jäljennöksen käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Jos esität pyynnön sähköisesti, toimitamme tiedot yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, ellet erityisesti pyydä muuta toimitustapaa jonka voimme kohtuudella toteuttaa.

Voimme periä hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun, jos pyydät useampia jäljennöksiä tai jos esität pyyntöjä toistuvasti.

Emme voi antaa sinulle tietoja, jotka voisivat paljastaa liikesalaisuuksia tai loukata toisen henkilön oikeuksia tai vapauksia. Emme esimerkiksi luovuta muiden henkilöiden henkilötietoja pyynnöstäsi huolimatta.

11.2 Oikeus tietojen oikaisemiseen
Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan itseäsi koskevat epätarkat ja virheelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Sinulla on lisäksi oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla meille lisäselvitystä.

11.3 Oikeus tietojen poistamiseen
Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan itseäsi koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, jos:

• henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin (esimerkiksi jos henkilötietojasi ei enää tarvita asiakashallintaan, lipunmyynteihin liittyvän kirjanpidon varmistamiseen tai muihin vastaaviin tarkoituksiin);
• vastustat henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä;
• vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;
• olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti;
tai
• henkilötietosi on poistettava meihin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

11.4 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on oikeus siihen, että rajoitamme henkilötietojen käsittelyä siten, että henkilötietoja saa säilyttämisen lisäksi käsitellä ainoastaan erillisellä suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi taikka toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi jos:

• kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan tietojen paikkansapitävyyden varmistamisen ajaksi;
• henkilötietojesi käsittely on lainvastaista, mutta vastustat henkilötietojesi poistamista ja vaadit sen sijaan henkilötietojesi käytön rajoittamista;
• emme tarvitse enää henkilötietojasi tämän selosteen kohdassa 6 kuvattuihin käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi;
tai
• olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella ja odotat sen toteamista, syrjäyttävätkö meidän oikeutetut perusteemme sinun vastustamisesi perusteet.

11.5 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Siltä osin kuin olet itse toimittanut henkilötietosi meille esimerkiksi verkkopalvelumme lomakkeella, sinulla on oikeus saada kyseiset henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, niiltä osin kuin olemme käsitelleet henkilötietojasi a utomaattisesti ja käsittely perustuu joko suostumukseesi (esimerkiksi sähköisen suoramarkkinoinnin osalta) tai henkilötietojesi käsittely on tarpeen sopimuksen, kuten verkkokaupan käyttäjäsopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen rajoittuu menettelyyn, joka ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin tai vapauksiin. Sinulla ei ole oikeutta siirtää tietoja järjestelmästä toiseen, jos kyseisiä henkilötietoja käsitellään meidän oikeutetun etumme perusteella.

Rekisterin suojaus
ELive Stream:in ja ELive Music Oy:n asiakaspalvelujärjestelmän sisältämät tiedot ovat salasanoin ja asianmukaisten verkkosuojausten (tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin) suojattuja.
Rekisterin tietoja käytetään huolellisesti ja luottamuksellisesti vain niiden työntekijöiden ja henkilöiden toimesta joiden toimenkuvaan se kuuluu.

Rekisterin käyttäjillä on käyttäjätunnus ja salasana, joiden perusteella jokainen sisäänkirjautuminen voidaan todentaa ja yksilöidä.

Rekisterin tiedot varmuuskopioidaan säännöllisesti.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita palvelun ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla, joista niitä käsitellään salatun käyttöyhteyden avulla. Tiedot kerätään palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja varmuuskopiot sijaitsevat salasanoin ja palomuurein suojatussa LAN-verkossa.

Manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa tiloissa, joihin on pääsy ainoastaan tietoon oikeutetuilla.
Rekisterissä olevan henkilön luovuttamat materiaalit säilytetään niille tarkoitetun henkilökunnan saatavilla ja tuhotaan asianmukaisesti sitten kun tietoja ei enää tarvita.

12. OIKEUS VASTUSTAA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ
Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, jos käsittelylle ei ole olemassa perusteltua syytä.

Lisäksi sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Suoramarkkinointia tai suoramarkkinointitarkoituksessa suoritettua henkilötietojen käsittelyä ei saa enää suorittaa tämän vastustamisoikeuden käyttämisen jälkeen.

13. OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE
Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, Suomessa tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä on loukattu tietosuojalainsäädäntöön ja erityisesti tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi.

14. MITEN HUOLEHDIMME HENKILÖTIETOJESI TURVALLISUUDESTA?
Henkilötietojen asianmukainen suojaaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Keräämme tiedot tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt ELive Music Oy:n työntekijöistä.

Pääsy henkilötietoihin edellyttää asiakastietokannan pääkäyttäjän myöntämää käyttäjätunnusta. Pääkäyttäjä määrittää myös käyttäjälle myönnettävän käyttöoikeustason. Lisäksi olemme sopimuksellisin keinoin huolehtinut siitä, että henkilötietoja lukuumme käsittelevä yhteistyökumppani on sitoutunut henkilötietojen suojaamiseen myös omien työntekijöidensä toimien osalta.

 

 

Tietoa evästeiden käytöstä
Sivustoillamme ja verkkopalveluissamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Sivustolla käytetään sekä istuntokohtaisia että seurantaevästeitä. Sivuillamme kerättävät istuntokohtaiset evästeet säilyvät muistissa selaimen aukiolon ajan, mutta tuhoutuvat, kun selain suljetaan. Ainoastaan uusien kävijöiden ja palaajien tunnistamiseen käytettävät seurantaevästeet säilyvät. Seurantaevästeen voimassaoloaika on 13 kk, ellet itse poista evästettä tai ole säätänyt selainasetuksiasi automaattisesti poistamaan eväste tätä aiemmin.

Evästeiden tarkoitus

Evästeiden avulla pyritään yksilöimään käyttäjä, jotta voimme helpottaa sivuston käyttöä, tarjota personoituja sisältöjä ja kohdennettua mainontaa sekä seurata ja analysoida palveluidemme käyttöä.
Käytämme sekä istuntokohtaisia evästeitä sekä kolmannen osapuolen asettamia kävijäseurantaan tarkoitettuja evästeitä. Istuntokohtaiset evästeet säilyvät muistissa selaimen aukiolon ajan, mutta tuhoutuvat kun selain suljetaan. Ainoastaan uusien kävijöiden ja palaajien tunnistamiseen käytettävät seurantaevästeet säilyvät.
Rekisteröidyllä tai sivustolla vierailevalla on oikeus kieltää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin, sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Tämä on asiakkalle mahdollista evästevalintojen kautta tai suoraan
Vapaamuotoisella suoramarkkinointikiellolla joka on toimitettava kirjallisesti tai sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen info@elivestream.fi

Kolmannen osapuolten evästeet

Alla on listattu ELive Stream verkkosivustoilla käytettävät kolmansien osapuolten evästeiden asettajat, niiden käyttötarkoitukset, verkkotunnukset, joissa evästeitä käytetään sekä lisätietoa evästeiden asettajien tietosuoja- ja/tai evästekäytännöistä.

VOIDAANKO MUUTTAA TÄTÄ TIETOSUOJASELOSTETTA?

Tarjoamiemme palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden tarvittaessa muuttaa tietosuojaselostetta.

Tietosuojalausunto viimeksi päivitetty 13.10.2020

Jaa