fbpx
Nära Inpå Linda May Han Oh

Pintaa Syvemmälle:
Linda May Han Oh (USA)

24.10. klo20
Stream ohjelma
Pituus 45min
Katsottavissa 22.11. asti.

Luo tili rekisteröitymällä tästä tai kirjaudu sisään Oma tili sivulle katsoaksesi tämän ilmaisen konsertin.

Pintaa Syvemmälle – Linda May Han Oh | haastattelu ja sooloesitys

ELive Jazz Happening 2021 tarjoaa kuuntelijoille Linda May Han Oh:n haastattelun ja soolo kontrabasso esityksen striimin välityksellä.

Tällä kertaa Eevalotta Matikaisen ja Martin Söderbackan luotsaaman ”Pintaa Syvemmälle” -sarjan vieraana on yksi tämän hetken puhutuimmista jazzartisteista basisti-säveltäjä Linda May Han Oh.

Linda May Han Oh on syntynyt Malesiassa, Länsi-Australiassa kasvanut ja vaikuttaa nykyisin New Yorkissa. Hänet tunnetaan erityisesti pitkäaikaisesta yhteistyöstä Pat Methenyn kanssa. Hän on soittanut myös mm. Joe Lovanon ja Vijay Iyerin (vijai aierin) rinnalla.

Kriitikoiden ylistämänä basistina ja säveltäjänä moninkertaisesti palkittu Oh on julkaissut viisi omaa albumia ja ollut mukana kymmenillä. Jazz Journalists Association äänesti hänet vuosina 2018, 2019, ja 2020 vuoden basistiksi, ja hänen viimeisimpiin palkintoihinsa lukeutuu mm. Margaret Whitton -palkinto 2020. 

Linda May Han Oh toimii tällä hetkellä Berklee College of Musicin apulaisprofessorina ja toimii myös Institute for Jazz and Gender Justicessa.

Ohjelma on kuvattu Helsingissä GLive Labissä Linda May Han Oh:n vieraillessa Suomessa uudesa kansainvälisessä Jazz Finland Residencyssä. Residenssin toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Suomen Jazzliitto, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmä, UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Muusikkojen liitto.

Linda May Han Oh – kontrabasso

Jaa